Кошик
2185 відгуків
Пасхальні коробочки 2024придбати тут

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

Київ, Україна
Додати відгук
Упакунок
+380 (98) 699-56-19
+380 (98) 670-24-14

Коли Пасха в 2024 - 2031 році?

Коли Пасха в 2024 - 2031 році?

 

Кожного року дата святкування Пасхи змінюється. Її вираховуєть відносно місячного календаря. Пасха припадає на першу неділю після повного місяця, що настає після весіннього рівнодення. Тому Пасху та всі пов'язані з нею свята називають - перехідними.


Сама рання Пасха може бути 4 квітня, найпізніша - 8 травня.

 

Як раз в цьому році (2024) Пасха припадає на 5 травня. Незвично піздній час для святкування Пасхи.

 

 

 

 

 

Таблиця-календар на 7 років (2024-2031)

Масленица Прощена
Неділя
Вербна
Неділя
Пасха Троїця
2024 11 березня -
17 березня
17 березня 28 квітня 5 травня 23 червня
2025 24 лютого -
2 березня
2 березня 13 квітня 20 квітня 8 червня
2026 16 лютого -
22 лютого
22 лютого 5 квітня 12 квітня 31 травня
2027 8 березня -
14 березня
14 березня 25 квітня 02 травня 20 червня
2028 21 лютого -
27 лютого
27 лютого 9 квітня 16 квітня 4 червня
2029 12 лютого -
18 лютого
18 лютого 1 квітня 08 квітня 27 травня
2030 4 березня -
10 березня
10 березня 21 квітня 28 квітня 16 червня
2031 24 лютого -
2 березня
2 березня 13 квітня 20 квітня 8 червня

 

 

 

 

Рецепт Пасхи "Класичний"

Ігредієнти:

  • Борошно - 1600 - 2000 гр
  • Молоко – 1 літр
  • Вершкове масло – 200 гр
  • Яйця – 10 жовтків + 5 білків
  • Цукор – 3 склянки
  • Ванільний цукор – 20 – 30 гр
  • Дріжджі – 100 гр (живі)
  • Родзинки – 2 склянки
  • Сіль – 1 ч.л.

Послідовність приготування

  1. Молоко підігріти до кімнатної температури, щоб дріжджі швидше прокинулися. Подрібнити дріжджі та розвести в молоці. Жовтки збити із звичайним та ванільним цукром за допомогою міксера до білої маси.
  2. 600 грам борошна, молоко та дріжджі, збиті жовтки з цукром змішати – повільно та акуратно. Опара готова. Поставити опару в тепле місце і почекати, поки вона не збільшиться в 2-3 рази (накрити рушником!).
  3. Родзинки залити гарячою водою на 10-15 хвилин, промити, просушити і перебрати від хвостиків.
  4. Вершкове масло розтопити і дати трохи охолонути (до температури тіла).
  5. У білки додати сіль і збити до щільних піків.
  6. Коли опара збільшилася достатньо – додаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо та поступово додаємо борошно. І починаємо вимішувати. На етапі «половини борошна» додаємо родзинки перемішані зі столовою ложкою борошна. Це дозволяє родзинки поширитися по тесту поступово. Остаточна кількість борошна залежить від його сорту та якості, а також інших факторів. Тісто має вийти м'яким, податливим та пружним одночасно. При замісі через хвилин 15-20 тісто поступово почне відставати від рук. Додаємо збиті білки (їх можна додатково збити перед додаванням) і знову вимішуємо.
  7. Коли білки повністю розчинилися в тісті - руки змастити олією і трохи вимісити, щоб тісто повністю відстало від стінок і перетворилося на гладеньку масу.
  8. Тісто, що отримали, залишаємо в теплі і спокої на 1-2 години. Йому необхідно збільшитися у 2-3 рази (накрити рушником!).
  9. Підготувати форми для випічки. Це можуть бути паперові, металеві чи силіконові форми. Їх попередньо змащуємо вершковим маслом.
  10. Коли тісто вже готове до випічки, розкладаємо його по формочках. Тісто має займати 1/3 від обсягу форми. І даємо йому "відстоятися" 30-40 хвилин. За цей час тісто підніметься вдвічі (накриває форми з тістом рушником!).
  11. Розігріємо духовку до 160 градусів і після закінчення вказаного часу в попередньому пункті ставимо формочки з тістом у розігріту. Час випікання 30-90 хвилин – залежно від розміру форми. Перевіряємо готовність Паски за допомогою дерев'яної шпажки.
  12. Виймаємо Паски з форм (якщо Ви використовуєте багаторазові форми для випічки), накриваємо рушником і залишаємо остигати.
  13. Найбільш творчий момент – оздоблення Паски. Можна покрити Вашим улюбленим видом глазурі – білкова, цукрова чи шоколадна. А потім декорувати різнокольоровими присипками, цукровими квітами, шоколадними крашанками ... Включайте всю Вашу фантазію і насолоджуйтесь процесом.
  14. Приємний аромат випічки у всьому будинку та гарний настрій Вам забезпечені.

 

 

 

 

Як запакувати Паску?

 

Є кілька варіантів для упаковки Паски.
1. Найпростіший – це прозорий пакет та стрічка.
Важливо правильно підібрати розмір пакету. У табличці нижче – вказані стандартні розміри пакетів для Паски та максимальні розміри паски, що в них можна розмістити.

 

2. Однак набагато презентабельніше Ваша випічка буде виглядати в коробці для Паски.
Коробочки є білі та з тематичним малюнком, з вікном і без нього.
Деякі коробочки можна доповнити вставками для Паски, які фіксуватиму випічку всередині.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner