Кошик
2326 відгуків
Все для пакування подарунківпридбати тут

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:00 найближчого робочого дня (15.07).

Київ, Україна
Додати відгук
Упакунок
+380 (98) 699-56-19
+380 (98) 670-24-14

Глазур

Глазур - це солодка суміш, яка використовується для покриття або прикраси кондитерських виробів, таких як торти, тістечка, печиво та булочки. Глазур може бути різних видів та складів. Розглянемо основні різновиди та їх склад:

 

1. Цукрова глазур: основою якої є цукрова пудра, змішана з невеликою кількістю води чи молока. Іноді додають ваніль чи лимонний сік для аромату.

2. Шоколадна глазур: виготовляється із розтопленого шоколаду, з додаванням вершків або вершкового масла для отримання більш гладкої та блискучої текстури.

3. Білкова глазур (меренга): готується із збитих яєчних білків із цукром.

4. Вершкова глазур: зазвичай включає вершки, цукрову пудру, з додаванням вершкового масла та іноді молоко.

5. Королівська глазур: з яєчних білків та цукрової пудри, часто використовується для декорування печива та створення складних прикрас.

 

Глазур надає випічці привабливого вигляду і додаткового смаку.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner