Кошик
2816 відгуків
Все для пакування подарунківпридбати тут

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

Київ, Україна
Додати відгук
Упакунок
+380 (98) 699-56-19
+380 (98) 670-24-14

Кондитерські мішки

Кондитерські мішки -  це спеціальні інструменти, які використовують для декорування випічки, створення візерунків, заповнення кремом та інших кондитерських операцій. Зазвичай це - конусоподібний мішок, виготовлений з різних матеріалів, який найчастіше доповнюють насадкою закріпленої до кінця мішка для формування різних форм і візерунків.

 

Види кондитерських мішків:

 

1. Одноразові кондитерські мішки:

  • Матеріал: Пластик (поліетилен).
  • Переваги: Гігієнічність, не потребують миття, зручні у використанні.
  • Недоліки: Мало-екологічні, можуть бути менш міцними.

 

2. Багаторазові кондитерські мішки:

  • Матеріал: тканина (наприклад, нейлон), силікон.
  • Переваги: ​​Економічні, довговічні, екологічні.
  • Недоліки: Вимагають ретельного миття та догляду, можуть з часом втратити свою форму.

 

Основні функції:

  • Декорування: За допомогою насадок різного розміру та форми можна створювати красиві візерунки, написи, квіти та інші елементи декору.
  • Начинка: Використовуються для наповнення кремами та фруктовими начинками різноманітних десертів, таких як еклери, профітролі, капкейки, макаронси і т.д.
  • Формування тіста: Зручно використовувати кондитерські мішки для формування тіста при випіканні, наприклад, безе або еклери. Також за допомогою кондитерського мішка легко рівномірно розподілити бісквітне тісто на деко або у формі для випікання.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner