Кошик
2438 відгуків
Все для пакування подарунківпридбати тут

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:00 найближчого робочого дня (завтра, 16.09).

Київ, Україна
Додати відгук
Упакунок
+380 (98) 699-56-19
+380 (98) 670-24-14

Рецепт Паски без вимішування від Зайцевих

Рецепт Паски без вимішування від Зайцевих

Рецепт Паски без вимішування від Зайцевих

Інгреденти

  • Борошно – 6 склянок
  • Цукор – 2 склянки
  • Жовтки – 30 шт
  • Ванілін або ванільний цукор – 1-2 пачки (за смаком)
  • Молоко – 3 склянки
  • Сіль - 1 ч.л
  • Дріжджі – 50 грам
  • Вершкове масло (розтоплене) – 0,5 склянки (200 грам)
  • Родзинки – 1 склянка

Спосіб приготування:

  1. Подрібнити дріжджі та розчинити в 0,5 склянки теплого молока, додати 1 ч.л. цукру і почекати щоб маса, що вийшла, почала підходити.
  2. 2 склянки борошна заварити в молоці, що залишилося, на водяній бані. Накрити рушником або плівкою та остудити до температури тіла.
  3. Додати в охолоджену масу дріжджі, що підійшли, і добре перемішати. Опору, що вийшла, накрити рушником і дати підійти.
  4. Жовтки збити з цукром, сіллю та ваніліном (ванільним цукром) – хвилин 10-15 до розчинення цукру
  5. З'єднати опару, що підійшла, і яєчну масу, додати решти 4 склянки борошна і ретельно перемішати.
  6. Родзинки вимити і просушити (заздалегідь). Перемішати ізюм з 1 столовою ложкою борошна і додати в тісто, що вийшло. І знову ретельно перемішати.
  7. Наповнити форми для випікання на 1/3 об'єму та поставити на деко для випікання.
  8. Зачекати, коли тісто підніметься до 2/3 форми і поставить у розігріту духовку для випікання.
  9. Випікати при температурі 170-180 градусів – 45-60 хвилин. Час випікання залежить від розміру форми. Готовність Паски перевіряти дерев'яною шпажкою.
  10. Охолоджені Паски покрити глазур'ю і прикрасити за Вашим бажанням.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner