Кошик
2496 відгуків
Все для пакування подарунківпридбати тут

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:00 найближчого робочого дня (завтра, 07.10).

Київ, Україна
Додати відгук
Упакунок
+380 (98) 699-56-19
+380 (98) 670-24-14

Тістечко «Картопля» - рецепти

Тістечко «Картопля» - рецепти

Тістечко  "Солодка картопля" - це смак дитинства, який неможливо забути.
Є безліч варіантів приготування. Основною особливістю цього десерту є його простота приготування та мінімальна кількість інгредієнтів.


Ми вибрали два - координально-відмінні рецепти:

 

 

 

 

 

Тістечко «Солодка картопля» - без випікання

 

Інгредієнти:

  • 450 гр – печиво пісочне;
  • 100-120 гр – вершкове масло;
  • 50-60 гр – какао;
  • 200-230 гр – сгущене молоко (НЕ варене);
  • 1 ст.л. – какао для украшения(за бажанням)

Приготування:

  1. У блендері подрібнити печиво (у крихту), якщо немає блендера, можна подрібнити за допомогою качалки
  2. Підготовлене печиво викласти у миску.
  3. До печива додаємо згущене молоко та м'яке вершкове масло. Перемішуємо.
  4. Далі додаємо какао(просіяти через ситечко, щоб прибрати грудочки). Все ретельно вимішуємо руками.
  5. Формуємо тістечка у вигляді картоплі чи кульки. Посипаємо какао та грецькими горішками (можна полити шоколадом).

Тістечка «Солодка картопля» готові.

Приємного чаювання!

 

 

 

 

 

Тістечко «Солодка картопля» - з випіканням

 

Для тіста(бісквіт)

  • Яйця – 3 шт
  • Цукор – 90 гр
  • Борошно - 75 гр
  • Крохмаль – 15 гр
  • Сіль – щіпка

Для крему

Вершкове масло – 125 гр
Цукрова пудра – 65 гр
Згущене молоко – 50 гр

Спосіб приготування

  1. Жовтки збити з|із| цукром хвилин 15, щоб цукор розчинився.
  2. Білки зі щіпкою солі збити до щільних піків.
  3. Акуратно перемішати білки із жовтками. Додати|добавляти| просіяне борошно і крохмаль.
  4. Застелити лист пергаментним папером, викласти тісто і випікати при температурі 200 градусів 12-15 хвилин.
  5. Остудити тісто, поламати на великі шматочки і залишити на ніч, щоби підсихало.
  6. Наступного дня подрібнити бісквіт м'ясорубкою або блендером.
  7. Вийняти масло з холодильника і почекати, поки воно стане м'яким і готовим для збивання.
  8. Збити масло|мастило| з|із| цукровою пудрою до стану пишно маси.
  9. Не припиняючи збивати крем - додаємо невеликими порціями молоко, що згущує|згущає|.
  10. Готовий крем додаємо до подрібненої бісквітної крихти. За бажанням можна додати по десертній ложці рому та коньяку.
  11. Усі компоненти перемішати до однорідної маси. Сформувати 10-12 кульок або продовжених тістечок
  12. Обваляти в какао-порошку та цукровій пудрі. Нехай трохи полежати та обваляти ще раз.
  13. Декорувати на свій смак – горішками чи кремом.
  14. Поставити в холодильник щонайменше на 1 годину.

Час насолоджуватися десертом та пригощати друзів

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner