Що робити, якщо шоколадна глазур занадто густа?

Уважно дотримуйтесь рецептури при приготуванні шоколадної глазурі. Це запорука гарного результату.
Але якщо так сталось, що глазур стала занадто густою, додайте невелику кількість молока, масла, або води. Це залежить від Вашого рецепту та основного "рідкого" інгредієнта. Додавайте поступово, по 1 чайній ложці, та ретельно перемішуйте.
При приготуванні зі вже готової сировини (дропси, пластини або крихти) - зверніть увагу на параметр "текучості". Шоколадну глазур для покриття десертів найкраще обрати з "коефіцієнтом текучості 3".
Стаття від «Упакунка» – коробки (упаковка) на всі випадки життя.
- Ідеальна глазур для пряників: секрети приготуванняГлазур для пряників: - секрети приготування, - види глазурі, - рецептІдеальна глазур для пряників: секрети приготування