Кошик
2503 відгуків
Все для пакування подарунківпридбати тут

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

Київ, Україна
Додати відгук
Упакунок
+380 (98) 699-56-19
+380 (98) 670-24-14

Як зробити глазур

Як зробити глазур

Глазур – це солодке покриття кондитерського виробу, яке має блискучу поверхню.

Є безліч варіантів глазурі за призначенням та основним інгредієнтом:

  • глазур для торта
  • глазур для пряників
  • глазур для пасхи
  • шоколадна глазур
  • цукрова глазур
  • дзеркальна глазур

Тому відповісти на питання - "Як зробити глазур?" - одним реченням - неможливо.

Розпочнемо наш огляд з найпоширенішого різновиду глазурі:
"Шоколадна глазур"

Всі бачили шоколадне покриття на тортах та інших десетрах. Кондитери називають його - "шоколадна глазур".
Існує багато технік для приготування шоколадної глазурі від найпростіших до рецептів підвищеної складності, для приготування яких необхідно практикуватись багато часу.

  1. Напростіший варіант - це приготування шоколадної глазурі з покупної сировини у вигляді "дропсів", "чипсів", "крихт" або "густої шоколадної маси".
    Необхідно чітко виконувати всі інструкції, які вказані виробником. І шоколадна глазур у Вас готова.
  2. Середньої складності рецепт шоколадної глазурі – для приготування використовують дуже прості та всім доступні інгредієнти, такі як – какао, молоко, цукор або цукрова пудра та масло. Існує велика кількість рецептів для подібної шоколадної глазурі. І відповідно - будуть змінуватись пропорції, технологія та деякі інгредієнти. Можна спробувати декілька з них та обрати той, що смакує Вам краще.
  3. І найважча по технологічним процесмам шоколадна глазур – "Королівська" або як її ще називають "Дзеркалька глазур". Її головна особливість в тому, що пістя застигання, вона має блискучу та ідеально глянцеву поверхню. На такій глазурі все навкруги відзеркалюється. Щоб досягти бажаного результату Вам прийдеться не один раз її приготувати. Але потім Ваші знайомі будуть вражені шикарним дзеркальним виглядом тортів та тістечок.

Експерементуйте, практикуйтесь, удосконалюйте вже всім відомі рецепти.
Та головне - насолоджуйтесь цим процесом!

Ваш Інтернет-магазин "Упакунок"

 

Стаття від «Упакунка» – коробки (упаковка) на всі випадки життя.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner